Norvégia: Bergen – Kirkenes - Trondheim

Norvégia
11 nap
Létszámtól független
Teljes panzió
Hajó, Repülős

Utazás ismertetése

Norvégia Bergen – Kirkenes – Trondheim

Időtartam: 11 nap, egész évben foglalható

Utazás ismertetése

Miközben Norvégia partjai mentén hajózunk észak felé, éjszaka sok kikötőt érintünk, majd dél felé haladva nappal is meglátogatjuk ezeket a kikötőket, ami lehetővé teszi a fjordok, a hegyek, a falvak és városok felfedezését.
Az utazás során akár 70 szezonális kirándulás közül választhat, így minden napja igényei szerint igazán egyedi lesz! 

ÚTITERV:
1. nap  Bergen
2. nap  Florø-Molde
3. nap  Kristiansund – Rørvik
4. nap  Brønnøysund – Svolvær
5. nap  Stokmarknes – Skjervøy
6. nap  Øksfjord – Berlevåg
7. nap  Båtsfjord – Berlevåg
8. nap  Mehamn – Tromsø
9. nap  Tromsø – Stamsund
10. nap Bodø – Rørvik
11. nap Trondheim 

Mit kínál az utazás:
*Fedezze fel Norvégia festői útvonalának főbb látnivalóit, melynek során a 34 kikötő mindegyikét kétszer látogathatja meg, először észak, majd dél felé hajózva
*Élvezze a látványos tájat, minden évszakban, miközben több mint 100 fjord és 1000 hegy mellett haladunk el
*Töltse az utazás felét a norvég sarkvidék felfedezésével, így minden esélye meg lesz, hogy télen láthassa az északi fényt, nyáron pedig élvezze a 24 órás nappali fényt az éjszakai napfény alatt
*Foglaljon 7 vagy 9 napos programot, és válasszon a 70 szezonális program közül, hogy fokozza a tengerparti élményt 

Az alábbiakban megtudhatja milyen élményekben lesz része a Bergen-Kirkenes-Trondheim közötti hajózás alkalmával. A napi menetrend áttekintést nyújt az utazás során érinett helyekről, a kirándulási lehetőségekről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megadott útvonal tájékoztató jellegű, mivel az útvonal az időjárási viszonyok függvényében változhat. 
De ettől lesz minden Hurtigruten utazás olyan egyedi! 

1.nap: Bergen
Üdvözöljük a fedélzeten!

Utazása a fjordok kapujában, Bergenben kezdődik, mely Norvégia második legnagyobb városa. Az 1070-ben alapított város büszke építészetére, melyet a 14. században virágzó német kereskedelmi szervezet, a Hanza-szövetség befolyásolt. 

Ha van ideje a hajó indulása előtt, látogassa meg a színes Bryggen kerület UNESCO által védett kikötőit, amely ma egy hangulatos kézműves negyed, macskaköves utcákkal. Az utca túloldalán található a híres halpiac, ahol ízletes tengeri ételeket szolgálnak fel. Innen indul a Fløibanen sikló is, amely felvisz a Fløyen-hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. 

Ha a legtöbbet szeretné kihozni norvégiai látogatásából, ne felejtse el, hogy az utazása előtti vagy utáni túrák megszervezésében is segítünk. 

Kezdődik az utazás 

Beszállás előtt pihenhet a terminál kényelmes társalgójában. Miután felszállt a fedélzetre, élvezze a friss tengerparti termékekből készült finom ételeket, majd elindulunk Bergenből, és az ősi viking útvonalon hajózunk Hjeltef mentén. 

A hajón találkozni fog a norvég partvonal szakértőivel, akik a körutazás során, az előadásokat, fedélzeti tevékenységeket és a választható programokat szervezik. 

2.nap: Florø – Molde 
Ikonikus építészet és fantasztikus fjordok 

Élvezze a kora reggelt a lélegzetelállító Nordfjordban, Torvik közelében. Ezután elhajózunk West Cape mellett, hogy megközelítsük Ålesundot. 

A szecessziós város
Ålesund híres gyönyörű szecessziós építészetéről és az Atlanterhavsparkenről, Észak-Európa egyik legnagyobb sósvízi akváriumáról. Ha tavasszal vagy télen utazik velünk, szánja a nap nagy részét a festői város felfedezésére. 

A fjordokban
Nyáron az UNESCO által védett, látványos Geiranger-fjord felé indulunk, amely Norvégia legcsodálatosabb tájai mellett halad el. A fjordba érve láthatjuk a híres Seven Sisters vízesést, amely látványos sziklákon zuhan alá.
Ősszel felfedezzük a Sunnmøre Alpokban megbúvó Hjørundfjordot. A festői Urke faluba is megáll hajónk, hogy megcsodálhassák az ezeréves farmokat, a fjordot és a buja hegyoldalakat. 

Hegyek és rózsák
A nap utolsó kikötője Molde. Nyáron éppen elég napfény van ahhoz, hogy élvezze a hihetelen kilátást a fjord másik oldalán álló 222 hegycsúcsra, amit „Molde Panorámának” neveznek. 

Június közepétől augusztus végéig az utcákat és a kerteket illatos és színpompás rózsák díszítik, ezért is kapta Molde a „Rózsák városa” becenevet. 

3. nap:Kristiansund– Rørvik
Királyok és paloták városa

Az utazás ezen szakaszán eljutunk Norvégia Trøndelag régiójába,  melyet dombok, farmokkal tarkított mezők és alacsonyan fekvő, tengerparti települések jellemeznek. 

Varázslatos, középkori és modern
Trondheim, melyet Olav Tryggvason viking király alapított 997-ben, Norvégia harmadik legnagyobb városa, számos történelmi épülettel és nyüzsgő diákokkal.
Három óránk lesz arra, hogy felfedezzük Trondheimet és annak számos látnivalóját, akár egyedül, akár az általunk kínált különféle kirándulások egyikén.
A város kötelező látnivalója a Nidaros katedrális, mely gótikus stílusa miatt „Miasszonyunk” -nak neveznek, és Norvégia legszentebb épületeként tartanak számon. A székesegyház mellett található az Érseki Palota, ahol a norvég koronaékszerek láthatók. 

A közelben található a város régi hídja, a Gamle Bybro, amely a Nidva folyó felett húzódik, és a Bakklandet-i régi Hanza-negyed bejáratát jelzi. A környéken található, gólyalábakon álló, színes fa dokkok most divatos éttermeknek adnak otthont.
Bakklandet tetején áll a Kristiansten erőd, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a fjordra.
 

Vissza a fedélzetre
Délután a hajó északnyugat felé tart, elhaladva az okker színű Kjeungskjær világítótorony, az apró szigetecskék és sziklás zátonyok mellett. Ezt követően a bájos Rørvik felé hajózunk tovább. 

4. nap:Brønnøysund– Svolvær
A sarkvidéken

Kora reggel áthaladunk az Északi-sarkkörön, hogy megkezdjük a norvég sarkvidék felfedezését. Ezt a pillanatot egy hagyományos szertartás fémjelzi, amely biztosan felébreszt mindenkit!
Az Északi-sarkkör felett nyáron a nap 24 órájában látható a nap, míg téli hónapokban nagy az esélye annak, hogy láthatjuk az északi fényt. 

A természet ereje
Délelőtt 10 órakor beérünk Ørnesbe, amely Norvégia második legnagyobb gleccsere és Svartisennél található. Az itteni móló, a Love Bench nagyon népszerű, ahol a szerelmesek egy lakat rögzítésével jelzik érzéseiket.
Ezután Bodø felé hajózunk, Észak-Norvégia második legnagyobb városa felé, amelyet a Børvass-hegység csúcsai uralnak. Itt megcsodálhatjuk az utcai művészeti alkotásokat vagy fakultatív hajókirándulást tehetünk Saltstraumenbe, a világ legerősebb forgatagába. 

Üdvözöljük Lofotenben
Délután a hajó belép a Lofoten-szigetvilágba. Az 1000 méter magas Lofoten-fal lenyűgöző látványt nyújt a láthatáron, mintha üdvözölne minket. 

Stamsund kikötője ad otthont a szigetek egyik legnagyobb halászflottájának és január és április között a legforgalmasabb, amikor a sarkvidéki tőkehal, – amelyet helyi nevén skreinek neveznek, – leúszik az északi Barents-tengerből a Vestfjordba, hogy ívni kezdjen.
Este a gólyalábakon álló hagyományos halászkunyhók, az úgynevezett rorbusok látványa jelzi majd megérkezésünket Svolvær szép kikötőjébe, a Lofoten-szigetek fővárosába.

5. nap: Stokmarknes – Skjervøy
A sarkvidék fővárosa 

Reggel 7 óra után kikötünk Harstadban, így lehetőség nyílik egy kora reggeli sétára a nyugodt városban.
A hajó ezután Finnsnes felé halad, amely a lenyűgöző Gisund hídon keresztül köti össze Senja gyönyörű szigetével. Figyelje a különféle tengeri madarakat, a közelben számos kolóniát felfedezhetünk, köztük lundákat is. Ezeken a vizeken bálnákat is láthatunk, különösen a téli hónapokban.

Az Északi-sark kapuja
Ezután Tromsø-be, az Északi-sark-kutatás történelmi fővárosába hajózunk, ahol négy óra áll rendelkezésünkre, hogy bejárjuk a várost vagy csatlakozhatunk egy fakultatív kiránduláshoz is.
Közvetlenül a vízparton található a Polaria, a világ legészakibb akváriuma, de elidőzhet a város központjában található számos üzlet és étterem egyikében is, mint pl. a Mack sörfőzdében és a helyi kedvenc Ølhallen pub-ban. Nem is beszélve a divatos kávézókról, amelyek ízletes fahéjas süteményeket kínálnak, és ahol a baristák versenyeznek, hogy különleges kávéművészeti alkotásokat hozzanak létre. A fjord túloldalán láthatjuk az ikonikus sarkvidéki katedrálist a csodálatos ólomüveg mozaikjával.
A kora esti órákban indulunk el Tromsø-ből, és észak felé tartunk, az 1622-ben alapított Skjervøy kereskedelmi állomás felé. Útközben elhaladunk a tengerből fenségesen kiemelkedő Lyngen Alpok mellett. 

6. nap:Øksfjord– Berlevåg
Észak-Norvégia határa 

A hajó kora reggel éri el Hammerfest városát Kvaløya szigetén. Nyáron több ezer rénszarvas vándorol ide.
Amikor meglátjuk a szélturbinákat tudni fogjuk, hogy megérkeztünk Havøysundba.
A híres Havøyglaven szélerőmű 6000 helyi otthon ellátásához elegendő áramot termel.
 

Európa tetején
A délelőtti órákban megérkezünk Honningsvågba, az Északi-fok kapujához. Egy földgömb alakú emlékmű jelzi a kontinentális Európa legészakibb pontját. Nagyon népszerű a fakultatív kirándulás a látványos földnyelvre, ezért javasoljuk a korai foglalást. 

A számi fellegvár
Kjøllefjord falu bejárata közelében található egy lenyűgöző sziklaképződmény, a Finnkirka, az ősi áldozati hely, melyet egykor az őslakos számik használtak. Itt csatlakozhat egy fakultatív kiránduláshoz, ahol találkozhat a helyi számikkal, megismerheti a rénszarvaspásztorok életét és hallgathat joik népdalokat. 

Irány észak
Az esti órákban érünk legészakibb kikötőnkbe, Mehamnba. Ha februárban és márciusban látogat ide, több tonnányi szabad ég alatt száradó tőkehalat láthat, amely a hjell nevű fa állványokon vár az exportra.
A hajó ezután Berlevågba indul. Útközben elhaladunk Slettnes nagy világítótornya mellett, amely a Föld legészakibb szárazföldi világítótornya. 

7. nap:Båtsfjord– Berlevåg
Oroszország kapujában 

Éjszaka megállunk Båtsfjordnál és Vardø-nél, mielőtt kora reggel kikötnénk Vadsø-be. 

Nézzen fel az égre!
Vadsø környéke az Északi-sark egyik legszebb és legkedveltebb madarászterülete, mivel közvetlenül a keletről érkező madarak vonulási útvonalán fekszik. Figyelje a csuklyás varjakat és a sasokat! 

Legközelebbi szomszédok
Amikor reggeli után elérjük Kirkenes-t, még keletebbre leszünk, mint Szentpétervár és Isztambul. Számos fakultatív kirándulás közül lehet választani a város felfedezéséhez.
Az orosz határtól néhány kilométerre található Kirkenes életét erősen befolyásolja a szomszédos nemzet, amit a norvég és orosz nyelvű útjelző táblák, a havonta megjelenő orosz piac vagy a város felszabadításának emlékére emelt orosz emlékmű is bizonyít. 

Az utazás fordulópontja
Kirkenesben, a norvég partok mentén a hajónk irányt változtat, és dél felé indul. Így több helyet is meglátunk majd nappal, ahova előzőleg éjszaka érkeztünk.
Visszatérve Vardø-be, megtekinthetjük az ünnepélyes Boszorkány-emlékművet és az 1737-ben épült, csillag alakú Vardøhus erődöt. Ez a létező legészakibb erőd, ami a mai napig a katonaság tulajdona.
Visszatérve Båtsfjord nyüzsgő kis kikötőjébe, a késő esti órákban Berlevågba hajózunk, keresztezve az észak felé közlekedő hajó útját.  

8. nap:Mehamn– Tromsø
Európa tetejéről 

Éjszaka megállunk Mehamnban és Kjøllefjordban, majd kora reggel ellátogatunk Honningsvågba és Havøysundba. 

Majdnem a legészakibb
Kora délután Hammerfestenben töltheti az időt, amely egykor a világ legészakibb városa volt amíg Longyearbyen meg nem szerezte ezt a címet.
Tekintse meg az UNESCO által védett Meridiánoszlopot, vásároljon ajándéktárgyakat a Jegesmedve Társaságban, vagy sétáljon fel a város mögötti ösvényen a Mount Salen kilátóhoz. 

Hegyek és tengeri emlősök
Továbbra is a norvég tengerparton hajózunk dél felé, Øksfjordig, majd a hegycsúcsokkal körülvett Skjervøy-ig. 1896 óta dokkolnak a hajók ebben a létfontosságú halászkikötőben.
Ha télen látogat ide, felfedezheti az orkákat és a púpos bálnákat, amelyek heringekkel táplálkoznak.
A Tromsø felé vezető úton láthatjuk a csodás Lyngen Alpokat is, amelyek Norvégia legmagasabb csúcsai közé tartoznak. 

Éjféli varázslat
Éjfél előtt hajónk kiköt Tromsø-ben. A nyári hónapokban egy kellemes séta vár ránk a még mindig nyüzsgő városban, hiszen a nap 24 órájában élvezhetjük a nappali fényt.
Fakultatív programok közül is választhat, mint például egy éjféli hajókázás a városon keresztül, vagy egy klasszikus gyertyafényes koncert a sarkvidéki katedrálisban. 

9. nap:Tromsø– Stamsund
Magas csúcsok és idilli szigetek 

Ezen a napon a Lofoten és a Vesterålen szigetvilágot fedezzűk fel, melyek Norvégia festői útvonalának csúcspontjai.
Finnsnes után, kora reggel a hajó megáll Harstadban. A félszigeten található a Trondenes templom, a világ legészakibb, fehérre meszelt, kőből készült középkori temploma.
Ezután kisebb kikötők következnek, mint Risøyhamn, majd Sortland, ahol a dombos táj lassan 1000 méteres hegyekké változik. 

Szülővárosunk
Richard With kapitány 1893-ban Stokmarknes-ban alapította meg a Coastal Express-t. Látogassa meg a Hurtigruten múzeumot, ahol nyomon követi a hajótársaság történetét. Mint néhány miniatűr hajómodellt tartalmazó palack, ebben az épületben is megtalálható az MS Finnmarken, egy 1956-ban épített, és már „nyugdíjazott” hajó. 

Egy hajó nagyságú fjord
Miközben a Raftsund-szoroson hajózunk át, a kapitány dönthet úgy (időjárás függvényében), hogy beviszi a hajót a keskeny Trollfjordba. A hegy falai olyan közel állnak hozzánk, hogy szinte meg lehet érinteni őket! A fjord elhagyásához a hajónak 180 fokkal el kell fordulnia. Itt is gyakran láthatóak tengeri sasok. 

Indulás Lofotenból
Este érkezünk Svolværbe. A városra néző hatalmas hegyet formája miatt Svolvær kecskéjének hívják. Hogy ez igaz-e, azt mindenki maga döntse el!
A hajó ezután Stamsundba indul, elhaladva a Lofoten-fal óriási gránitsziklái mellett. 

10. nap:Bodø– Rørvik
A trollok földje 

A hajó kora reggel Bodø-ban, majd reggel 7 órakor Ørnes-ben áll meg. Reggeli után átkelünk az északi sarkkörön. Emlékezzen erre a pillanatra egy kanál jó öreg csukamájolaj megkóstolásával!
Ezután egy rövid megállót teszünk Nesnában, mielőtt elhajózunk Sandnessjøenbe, amely a gyönyörű Helgeland-part kapuja. 

A legenda szerint…
Csodálja meg a lélegzetelállító tájat a Seven Sisters hegységben, melynek csúcsai elérik az 1100 méteres magasságot. A történet szerint a hét gyönyörű troll hercegnő egy kéretlen udvarló elől menekült, de meglepte őket a napfelkelte, amely a ma látható hét gyönyörű heggyé változtatta őket.
Ne hagyja ki a Torghatten-hegyet sem, a jellegzetes lyukkal. Egy helyi legenda elmagyarázza, miért és hogyan keletkezett ez a lyuk a hegyen. Kérje meg a helyieket, hogy meséljenek róla!
Délután közepére érünk Brønnøysundba. Fedezze fel a nyüzsgő kikötőt, miközben a Havnegata mentén sétál. A város szívében található a Brønnøy-templom, egy 1870-ből származó neogótikus kőtemplom.
A nap utolsó állomása a hangulatos Rørvik halászkikötőben lesz, a festői Vikna szigetvilágban. 

11. nap: Trondheim
Remélem, hogy újra találkozunk!

A hajó kora reggel érkezik Trondheimbe. Itt az ideje elbúcsúzni a fedélzeten szerzett új barátoktól, köztük a kapitánytól, a legénységtől és a többi utastól. 

A viking kor fővárosa
Ha van ideje hazautazás előtt, sétáljon egyet Trondheimben a kora reggeli órákban, amikor a város felébred, vagy akár meghosszabbíthatja tartózkodását egy-két éjszakával is …
Látogassa meg a Nidaros székesegyházat, Szent Olav temetkezési helyét. Ezután sétáljon el a Gamle Bybro hídhoz, és készítsen néhány fényképet emlékbe a Nidelva folyón.
Kóstoljon meg egy jó kávét és a finom skandináv péksütemények közül néhányat a Bakklandet negyed számos elegáns kávézójának egyikében, majd sétáljon fel a Kristiansten erődhöz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Norvégia harmadik legnagyobb városára. 

Egyedülálló vonatút
Az utazásnak nem kell Trondheimben véget érnie. Választhat az utazás utáni fakultatív programok közül, amelyeket hozzáadhat körutazásához, beleértve az oslói túrát. 

A trondheimi kiszállás egyik előnye, hogy a hétórás, 548 kilométeres festői útvonalon, Norvégián keresztül, a Dovre vasútvonalon Oslóba utazhat. A vonal keresztezi a gyönyörű Gudbrandsdalen völgyet és a fenséges Dovrefjell-hegységet. Ezzel nagyon látványosan fejezheti be a part menti körutazást Norvégiában. 

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK 

Az árban foglaltatik 

  • Utazás a hajó egyik kabinjában, a pontos kabin kiválasztására az utazás kezdetekor nyílik lehetőség
  • Teljes panziós ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) 

Amit az ár nem tartalmaz 

  • Repülőjegy és transzfer
  •  Utasbiztosítás
  •  Fakultatív kirándulások
  •  Poggyászkezelés 

Megjegyzések 

  • Az árak EUR-ban értendőek és kétszemélyes kabin használata esetén érvényesek egy főre lebontva
  •  Nem minden kabintípus érhetőel az összes indulási időpontban
  •  Egyszemélyes kabin esetén kérésre külön ár fizetendő
  •  A Hurtigruten rugalmas árazási rendszerrel dolgozik, minden ár a tényleges kapacitás ellenőrzését követően kerül kiszámításra 

 

1889 €/fő-től. Irodánk az árváltoztatás jogát fenntartja.
lap tetejére

Értékelések (0)

Még senki nem írt véleményt.
Utazást értékelése

Új értékelés beküldése

250 / {{(250-content.msg.length)| number:0}}
Az értékelés beküldéséhez töltse ki a form csillagozott (*) mezőit.
Értékelés beküldése folyamatban...
Köszönjük visszajelzését. Értékelését sikeresen befogadtuk, mely munkatársaink jóváhagyása után jelenhet meg az adatlapon.
lap tetejére

Szolgáltatások

Bár

Étterem

lap tetejére

Ajánlatkérés


Utazás kalkulátor betöltése folyamatban...
1

Utasok megadása

Itt adhatja meg, hogy hányan szeretnének utazni.
{{passengers.adults}} felnőtt + {{passengers.children}} gyermek
Hányan szeretnének utazni?
2

Időpont kiválasztása

Válassza ki az utazás idejét az elérhető időpontok közül.
{{dateselectInfo()}}
Adatok betöltése folyamatban
Kiválasztott időtartam:
{{calendarModel.selectedTemplateName}}
{{durr.name}}
{{durr.nights}} éjszaka
időtartam
{{yeardata.year}}
{{yeardata.month_name}}
{{sdate.travel_year}}.{{sdate.travel_month}}.
{{sdate.travel_day}}.
{{sdate.travel_weekday}}
3

Ellátások

Válassza ki, hogy milyen ellátással szeretné igénybe venni a szolgáltatást.
{{selected_ellatas_data.ellatas.name}}
Adatok betöltése folyamatban
{{ellatas.name}}
4

Szobatípus

Válassza ki, hogy melyik szobát szeretné kérni az elérhető kínálatból.
{{selected_room_data.title}}
{{selected_room_data.description}}
Típus
Ár - Felnőttek
Ár - Gyermekek
Ár összesen
{{szoba.title}}
{{szoba.description}}
Felnőtt ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].adults|number:0}}{{price_after}}
Gyermek ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].children|number:0}}{{price_after}}
Összesen: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].all|number:0}}{{price_after}}
Nincs előre kiválasztható szobatípus.
5

Ár összesítő

Az itteni listában láthatja, hogy hozzávetőlegesen milyen költségekkel számolhat az Ön által kiválasztott paraméterek alapján.
Egyéb szolgáltatások, programok és biztosítások közül tud választani.
Tétel Egységár Egység Mennyiség Összesen
{{selected_room_data.title}} {{price_before}}{{selected_room_data.adult_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.adults}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].adults)|number:0}}{{price_after}}
Ajánlatunkban megküldjük az elszállásolási módokat, elérhető szobákat.
-> {{passengers.children}} gyerek {{price_before}}{{selected_room_data.child_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.children}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].children)|number:0}}{{price_after}}
Szállás összesen: {{price_before}}{{travel_prices|number:0}}{{price_after}}
Elérhető szolgáltatások
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}}
Szolgáltatások összesen: {{price_before}}{{config_szolgaltatas_prices|number:0}}{{price_after}}
Fakultatív programok
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}} Benne az árban
Programok összesen: {{price_before}}{{config_programok_prices|number:0}}{{price_after}}
Utasbiztosítás
{{biztositas.price}} {{biztositas.price_after}} x {{priceCalcMe(biztositas)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(biztositas)|number:0}}{{price_after}} Egyedi ajánlat
Kalkulált ár*
{{price_before}}{{final_calc_price|number:0}}{{price_after}}
Utazás ára
Később küldjük meg ajánlatunkban.
* a kalkulált ár tájékoztató jellegű, nem minősül konkrét ajánlatnak. Adatai megadása után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak a kiválasztott utazásról. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
6

Adatok megadása

Adja meg személyes adatait az ajánlatkérés véglegesítéséhez.

Kapcsolattartó adatai

Utasok adatai

#{{($index+1)}} felnőtt adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.

#{{($index+1)}} gyermek adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.
A kapcsolattartó nevét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó e-mail címét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó telefonszámát kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
Kérjük, hogy adja meg valamennyi utas adatát!
Az ajánlatkérés elküldéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót!
Minden mező kitültése kötelező!
Ajánlatkérés küldése folyamatban
{{preorder_msg.msg}}