BERGEN, KIRKENES HAJÓZÁS A NORVÉG FJORDOKBAN

Kiemelt utazás
Norvégia
7 nap
Létszámtól független
Teljes ellátás
Hajó

Utazás ismertetése

KLASSZIKUS UTAZÁS ÉSZAKI IRÁNYBA

Időtartam: 7 nap
Indulás: az év minden napján

Útiterv

1. nap Bergen
2. nap Florø – Molde
3. nap Kristiansund – Rørvik
4. nap Brønnøysund – Svolvær
5. nap Stokmarknes – Skjervøy
6. nap Øksfjord – Berlevåg
7. nap Båtsfjord – Berlevåg

A Hurtigruten észak felé tartó útja Bergenből Kirkenesbe rengeteg kulturális felfedeznivalót tartogat, nagy városokat és eldugott kis falvakat látogatunk meg, és egészen az Északi-sarkkör fölé elérünk utunk végén. Mély fjordok és csipkézett partok várják az utazókat, akik testközelből tapasztalhatják meg a természet csodáit izgalmas kirándulásainkon.

Nézze meg a legendás Geirangerfjordot nyáron!
Látogasson el a Hjørundfjordhoz, Norvégia legszebb fjordjához az őszi időszakban!
Lépje át az Északi-sarkkört, és gyönyörködjön az éjféli napban (nyáron) vagy a sarki fényben (télen)!
Legyen aktív és kalandvágyó, csatlakozzon izgalmas tengeri és szárazföldi túráinkhoz!

Tudjon meg többet arról, hogy mit kínál a Klasszikus Utazás Észak Felé. A napi bontású program alapján kirajzolódik, hogy milyen látnivalókat és időtöltési lehetőségeket nyújt a part menti utazás. Természetesen ez az útiterv csupán iránymutatásként szolgál. Ez egy olyan hajós kirándulás, ahol az év minden szakában varázslatos élményeket rejteget számunkra, ezért minden egyes Hurtigruten túra egyedi élményt jelent.

1. NAP

BERGEN

AZ UTAZÁS A FJORDOK KAPUJÁBAN KEZDŐDIK

A hét napos út Bergenben kezdődik, a városban, amelyet hét hegy vesz körül. Mielőtt a hajó elindul, tehetünk egy kis kulturális kitérőt a fjordok kapujában. Bergent Krisztus után 1070-ben alapították, korábban Norvégia fővárosa is volt, napjainkban a norvég utazások központja, arculatában pedig megőrizte eredeti karakterét és történelmi látnivalóit. Kiváló példája ennek az UNESCO listáján szereplő Bryggen városrész a színes rakpartjával, amelyet a 14. században építettek. Barangoljon az elbűvölő város utcáin, fogyasszon el egy kávét egy hangulatos kávézó vagy étterem teraszán, szálljon fel a Fløibanen siklóra egy utazás erejéig, vagy látogassa meg a híres halpiacot.

Hajóra szállás után ízletes svédasztalos vacsorával várjuk a vendégeket a fedélzeten, amely kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A Hjeltefjord mentén, észak felé haladva Bergenből a vikingek nyomait követjük, akik hajdanán a Shetland szigeteken túlra is elhajóztak. A messzi észak felé visz az út, az este további részében minden adott a pihenéshez, élvezzük a csodás látványt a fedélzetről vagy a panorámás társalgóink valamelyikéből.

2. NAP

FLORØ – MOLDE

EGY NAP A TERMÉSZETI ÉS ÉPÍTÉSZETI CSODÁK JEGYÉBEN

Amennyiben a következő nap reggelén korán kelünk, a lélegzetelállító Nordfjord látványa tárul elénk még az ízletes reggeli elfogyasztása előtt. A Nyugati-fokot elhagyva a nyílt vízen haladunk, majd sziklák és szigetek között áthajózva érkezünk meg Ålesundba.

A város egyedi arculatát a templomtornyok, díszes épületek és magas tornyok adják, a csodálatos Ålesund a szecessziós stílus kiemelkedő képviselője. 1904-ben egy pusztító tűzvész során a város nagy része a földdel vált egyenlővé, ennek következtében az akkor fénykorát élő építészeti stílus került előtérbe az újjáépítés során. A tengeri élővilág szerelmesei számára egyedülálló élményt kínál Észak-Európa legnagyobb sós vízi akváriuma, az Atlanterhavsparken. A látogatás részeként a nyitott medence pingvinjeit is megnézhetjük. Az Atlanterhavsparken után tovább haladunk az Aksla csúcs felé, ahonnan csodás panoráma tárul elénk a környékre.

A nyári hónapokban a hajó kitérőt tesz az UNESCO listáján található, lélegzetelállító látványt nyújtó Geirangerfjord irányába, 800 méter magas sziklákban és csodás vízesésekben gyönyörködhetünk útközben. Ősszel a Hjørundfjordot látogatjuk meg, amely a hatalmas hegyekből álló Sunnmøre Alpok között rejtőzik. Ez a fjord egészen elzárt területen fekszik, a természet szinte teljesen érintetlen itt, távol van a civilizáció nyüzsgésétől. Az utasok hatalmas, meredek sziklafalak, zöld rétek, magányos hegyi farmok és kis falvak látványát élvezhetik.

Molde, a „rózsák városa”. Ez a szemet gyönyörködtető tengerparti város összesen 222 hegycsúcsra nyújt kilátást, amit a helyiek csak úgy hívnak, hogy „a Molde panoráma”. Fedezze fel a várost egyénileg, vagy csatlakozzon valamelyik kirándulásunkhoz.

3. NAP

KRISTIANSUND – RØRVIK

KÖZÉPKORI HANGULAT A RÉGI FŐVÁROSBAN

Csupán néhány nagyvárosnak sikerült megőriznie úgy barátságos hangulatát, mint Norvégia harmadik legnagyobb városának, Trondheimnek. Olav Tryggvason, a viking király 997-ben alapította ezt az ősi várost. Fakultatív kirándulásunkon felkeressük Norvégia nemzeti kegyhelyét, a Nidaros katedrálist, az ország egyetlen gótikus stílusú templomát, amelyet Norvégia védőszentjének, Szent Olavnak a temetkezési helye fölé építettek. Megcsodálhatjuk az építészeti remekműnek számító katedrális csodálatos részleteit, és bámulatos művészeti alkotásait.

Tavaszi és nyári időszakban a Ringve Zenetörténeti Múzeum a következő látnivaló, ahol életre kel Norvégia zenei hagyományainak múltja. A múzeum fejedelmi épületét egy csodás botanikus kert veszi körbe, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik mind a városra, mind pedig a fjordra.

Szeptembertől májusig a világ legészakibb villamosának régi kocsijából csodálhatjuk meg Trondheim városát, egy egyedülálló városnéző túra keretében.

Egész évben részt vehetünk egy kajakos városnézésen is a Nid folyón, így a tengerszintről nézve fedezhetjük fel Trondheimet, vagy felpattanhatunk egy biciklire és kipróbálhatjuk áprilistól szeptemberig a világ egyetlen bicikli liftjét. Csatlakozzunk a Felfedező Csapatunkhoz, és barangoljuk be Trondheim környékét.

A délután folyamán a hajó tesz egy északnyugati kitérőt, hogy megnézzük a csodálatos Kjeungskjær világítótornyot, a környék elbűvölő szigetecskéit és tengerből előbukkanó szikláit. Miután áthaladunk a keskeny Stokksundon, a hajó egyenesen Rørvik városa felé veszi az irányt.

4. NAP

BRØNNØYSUND – SVOLVÆR

ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÉSZAKI-SARKON

Ma végre áthaladunk az Északi-sarkkörön! Ez a láthatatlan vonal az északi félteke 66° 33’ fokánál húzódik, és az Északi-sarkkör határát jelenti. Nyáron ez 24 órás nappali világosságot jelent, amint gyakran „éjféli napnak” is hívnak. Télen e fölött a szélességi kör fölött a legnagyobb az esély, hogy láthatjuk az északi fényt. Ha nem is feltétlenül van ébren az Északi-sarkkörön történő áthaladásakor, a kapitány mindenképpen gondoskodik róla, hogy maradandó élményt jelentsen. Amennyiben első alkalommal hajózna sarkvidéki vizeken, részt vehet a fedélzeten megrendezésre kerülő Északi-sarkkör ceremónián.

Ørnes közelében található Norvégia második legnagyobb gleccsere, a Svartisen. Nyáron ellátogathat a Svartisen Turisztikai Központba, ahol felfedezhetjük a jég titokzatos birodalmának szépségeit, és ellátogathatunk egy jávorszarvas farmra. Ezután a helgelandi partok mentén haladunk tovább Bodøba, ami egy csatlakozási pont a hajóra, Bodø városában pedig egy igazán különleges kirándulásra indulhatunk, harmóniában a természettel, a sasokkal és a nagy kékséggel. RIB hajóinkon Saltstraumen felé vesszük az irányt, ahol láthatjuk a világ legerőteljesebb árapály jelenségét, és kiváló esélyeink vannak a rétisasok megfigyelésére is.

A FENSÉGES, CSODASZÉP LOFOTEN

Ennek a napnak a délutánján feltűnik a látóhatáron az 1000 méter magas Lofoten Fal. Hatalmas gránit szilák és hófehér homokos tengerpartok között találjuk. Elmondható, hogy Lofoten igazán rendhagyó élményt nyújt. A Lofoten szigetek báját a pici, festői halászfalvak adják bohém hangulatukkal. Sétáljunk egyet a szárított tőkehal lerakatok és a „rorbuerek” között, ami nem mást jelent, mint a hagyományos halászkunyhókat.

Stamsundban ellátogathatunk a Lofot Viking Múzemba, ahol meghívást kapunk a törzsfőnök házába. A ház életnagyságú rekonstrukciójában a viking korból származó tárgyak kerültek kiállításra. A törzsfőnök és a ház asszonya meginvitál bennünket egy viking lakomára a bankett terembe, ahol valódi viking ételeket, italokat kóstolhatunk, miközben hagyományos ruhákba öltözött vikingek énekelnek és táncolnak nekünk.

Stamsund és Svolvær között meglátogathatunk egy lofoteni növény és sajt farmot, vagy választhatjuk Lofoten egyetlen kézműves sörfőzdéjét is, amely egy régi halfeldolgozó területén található Svolværben.

VADÁSZAT AZ ÉSZAKI FÉNYRE

Télen az Északi-sarkkör átlépése egyet jelent a vadászat megkezdődésével az északi fényre. Levetítjük a „A fény varázslata, az északi fény” című, fotókból, szavakból és zenéből álló multimédiás előadásunkat, így ünnepelve a jeles alkalmat. Ahogy áthajózunk a keskeny Raftsundon, megállunk a Trollfjord bejáratánál, ekkor frissen elkészített halat kínálunk utasainknak a fedélzeten. Meghallgathatjuk a „Trollfjordi Csata” történetét, amelyre itt került sor 1890 telén. Ha elég figyelmes, akár trollokat is láthat a meredek hegyoldalakon. Vagy nem.

5. NAP

STOKMARKENS – SKJERVØY

EGY SARKKÖRI FELFEDEZŐ BŐRÉBEN

Készüljünk fel egy egész napnyi tartalmas és izgalmas élményre, évszaktól függetlenül! A reggeli órákban egy rövid megállót tartunk Risøyhamnban, Harstadban és Finnsnesben, majd a hajó elindul Tromsø felé, a „sarkvidék fővárosába” egy hosszabb kitérőre. A nagyszabású sarkvidéki expedíciók közül előszeretettel használták Tromsøt indulási pontnak. Télen részt vehet a „Sarkköri Történelmi Sétán”, ahol többet megtudhat a híres sarkvidéki felfedezőkről és vadászokról, egy, a világ legészakabbra található sörfőzdéjében készült pohár sör társaságában.

Télen és tavasszal teljessé teheti tromsøi látogatását egy kutyaszános túrával. Ezen a mini sarkköri felfedezőtúrán a huskyk a fagyos tájon át visznek minket, így csodálhatjuk meg az óceán, a hegyek és a tágas fennsíkok lenyűgöző látványát. A sarkköri éjszakában csupán a fejlámpák fénye, a csillagok az égen, és ha szerencsések vagyunk, a varázslatos északi fény szolgálnak útjelzőül. Miért ne tehetné próbára koordinációs képességeit egy országhatáron átnyúló síelésen, hótaposós kiránduláson, vagy mélytengeri horgászaton egy sarkvidéki fjordon?

Egész évben csatlakozhat Felfedező Csapatunkhoz, és túráinkon bebarangolhatja Tromsøt és környékét.

Ha egy kis békére és nyugalomra vágyik a tengeren, a nyári szezonban használja ki a kajakos kirándulás lehetőségét. Evezzen Tromsø partjai mentén, a lenyűgöző hátteret a hegyek adják. Kiváló alkalom ez, hogy az ősi vizeken csendben haladva minél közelebb kerüljünk a tenger élővilágához.

A kimerítő nap után Tromsøban, folytatjuk utunkat észak felé, a hajó most olyan vizeken úszik, ahol szeptember és március között a legnagyobb eséllyel láthatjuk az északi fényt. A fedélzeten összegyűlünk, hogy együtt pásztázzuk az eget a lélegzetelállító jelenség reményében.

6. NAP

ØKSFJORD – BERLEVÅG

A VILÁG TETEJÉN – AZ ÉSZAKI-FOK

Gyönyörködjünk a csodálatos szubarktikus tájban, ahogy átlépünk a 71. szélességi körön. Utunk az Észki-fok felé tart, amely az európai kontinens egyik legészakibb pontja. Nyáron legelő jávorszarvas csordákat láthatunk, illetve a bennszülött számi nép táborhelyeit is felfedezhetjük.

Egy rövid és korai kitérőt követően Hammerfestben, megérkezünk Havøysundba, ahol egy RIB hajós kiránduláson a tengerről láthatjuk az Északi-fokot. Partot érve meglátogatjuk a világ legészakibb halászfaluját, majd egy busszal elmegyünk az Északi-fokig, ahonnan lenyűgöző látvány tárul elénk.

A hajó ezután Hønningsvågba érkezik, amely a csodálatos Északi-fok kapuja. Választható program a kirándulás az Északi-fok fennsíkra, amely az északi szélesség 71°10’21” fokánál található, csupán 2000 kilométerre a földrajzi Északi-sark sarkpontjától. A tengerszint feletti 307 méter magas Északi-fok fennsíkján állva elfoghatja az embert a fennkölt érzés, hogy a világ végére jutott el. A közelben található a világ egyik legizgalmasabb természetvédelmi területe, a Gjesværstappan. Az itt szervezett madárlesen Finnmark legnagyobb lunda seregével találkozhatunk, de rissákat is megfigyelhetünk igen nagy számban. A fészekrakó időszakban a terület megtelik élettel, a magasban pedig elszánt rétisasok keringenek a zsákmány reményében. Közben pedig lummák, alkák, kárókatonák, ékfarkú halfarkasok, vastagcsőrű lummák, és a nagy szulák rikoltozásának és sivításának hangzavara tölti meg a levegőt.

Ha többet szeretne megtudni erről az elszigetelt vidékről, csatlakozzon halászfalu látogatásunkhoz, amelyre Magerøya szigetén át vezet az út, fantasztikus kilátást nyújtva Kamøyvær és Skarsvåg halászközösségeire. Útközben idegenvezetőnk mesél a környék sajátosságairól, a helyi kultúráról és történelemről.

ÉSZAKRA HAJÓZVA

A hajó észak felé folytatja útját, áthaladva a bennszülött számi nép területének szívén. Elhaladunk ősi szent helyük, a Finnkirka nevű sziklaképződmény mellett, ahogy megközelítjük következő állomásunkat, Kjøllefjordot. Itt többet megtudhat a számi népről, és a nyári és őszi időszakban felfedezheti a csodás tájat. Tanuljon a számi hagyományokról, életmódjukról és hallgassa meg a hagyományos joikát, a számik énekét.

Télen csatlakozhat egy felejthetetlen motorosszános túrához Európa egyik legváltozatosabb és legizgalmasabb terepén. Az út folyamán a túravezető mesél a számi emberekről, a földrajzi és időjárási sajátosságokról, az életről a finnmarki partokon, arról, hogy a helyi lakosság hogyan tudja kihasználni a téli és nyári időszak természeti adottságait. Hófödte völgyek, friss téli levegő és lehet, hogy a bűvöletes északi fény vár minket a tiszta, csillagos égen. A „Számi Ősz” kiránduláson megtudhatja, hogy mit is jelent a sarkvidéki „éléskamra és gyógyszertár”, többek között szárított jávorszavas hús, fekete varjúbogyólé, gyógynövénytea csalánból, és illatos rózsásvarjúháj tinktúra kerül felszolgálásra, természetesen csak érdekességképpen. A számi sámán, Noaidi jelenlétét is érezhetjük, ha elég figyelmesek vagyunk.

7. NAP

KIRKENES

A szemünk elé táruló táj egyre drámaibb képet fest, ahogy megérkezünk Kirkenesbe. Kora reggel Vadsøig jutunk, majd a reggeli elfogyasztását követően érjük el Kirkenest a keleti hosszúság 30 foknál, ami meglepő, de keletebbre található Isztambultól és Szentpétervártól is. Ez a Hurtigruten hajófordulója, és egyben a déli irányba tartó túra kezdete. Kirkenes a Barents régió fővárosa, a kelet kapuja.

Az orosz határ csupán néhány kilométerre fekszik, érdekeseség a környéken, hogy az útjelző táblák norvég és orosz nyelven is eligazítást adnak. Évszaktól függően több féle módon kirándulhatunk az orosz határhoz. Busszal egész évben, vagy választhatjuk a folyami szafarit, vagy egy kalandokkal teli ATV/quad túrát. Kirkenes több lenyűgöző kis múzeummal büszkélkedik, amely méltó módon őrzi ennek az elszigetelt régiónak a gazdag történelmi emlékeit és hagyományait.

A hajóról a reggeli órákban szállunk le, de a Kirkenesben töltött idő során számos kalandra nyílik még lehetőségünk sarkvidéki környezetben. Télen és tavasszal is csatlakozhatunk kirándulásokhoz, például motorosszánon járhatjuk be a sarkvidéki vadont, vagy vezethetünk egy befagyott fjord tetején. A túra során a túravezető mesél a környék történelméről, a szélsőséges sarkvidéki időjárásról és a terület egyedülálló élővilágáról. Kutyaszános kirándulásainkon a huskyk töretlen lelkesedéssel szállítják utasaikat a fagyos sarkvidéki tájon át. Nyáron lehetőségünk van, hogy saját magunk fogjunk óriás kardfarkú tarisznyarákot a Barents-tengerből, majd ott helyben elkészítve el is fogyasszuk a zsákmányt.

HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK
Ár: €803,-/-tól/fő *
*A változtatás jogát a Hurtigruten és a JNN Utazási Iroda fenntartja!

Az árban foglaltatik:
• Utazás a kiválasztott kategóriájú kabinban
• Teljes panziós ellátás
• Angolul beszélő túravezető a fedélzeten

A hajón lévő előadások és bemutatók:
• Előadások a meglátogatott tájak történelméről, biológiájáról, földrajzáról, földtanáról és kultúrájáról, amik segítenek rávilágítani ezek összefügéseire.
• Szakmai bemutató, tippek, trükkök különböző fotó és videó elkészítéséhez.
• Nap végén lehetőség nyílik Hurtigruten idegenvezetőkkel és más utasokkal megosztani és átbeszélni a kirándulások során szerzett élményeket. Továbbá felkészülhetünk a következő napra.
• Az út során érintett kikötők ismertetése.
• Fakultatív programok ismertetése.
• Különböző, érdekes előadások a hajón.
• Időszakól függően kölcsönözhető hócipő, fejlámpa, túra bot, illetve túrához egyéb kiegészítők.
• Kapitányi ünnepi vacsora, minek során búcsút intünk a világ ezen táján található csodáknak.

Amit az ár nem tartalmaz:
• Repülőjegy és transzfer
• Utasbiztosítás
• Fakultatív kirándulások
• Poggyászkezelés
Ajánlat egyedül utazók részére: foglalja le Kirkenesből Bergenbe tartó utazását 2021 májusa előtt, és amennyiben egyedül utazik, bizonyos dátumok esetén nem kell kifizetnie az kabin egyágyas felárát.

803 euró/fő. Irodánk az árváltoztatás jogát fenntartja.
lap tetejére

Értékelések (0)

Még senki nem írt véleményt.
Utazást értékelése

Új értékelés beküldése

250 / {{(250-content.msg.length)| number:0}}
Az értékelés beküldéséhez töltse ki a form csillagozott (*) mezőit.
Értékelés beküldése folyamatban...
Köszönjük visszajelzését. Értékelését sikeresen befogadtuk, mely munkatársaink jóváhagyása után jelenhet meg az adatlapon.
lap tetejére

Szolgáltatások

lap tetejére

Ajánlatkérés


Utazás kalkulátor betöltése folyamatban...
1

Utasok megadása

Itt adhatja meg, hogy hányan szeretnének utazni.
{{passengers.adults}} felnőtt + {{passengers.children}} gyermek
Hányan szeretnének utazni?
2

Időpont kiválasztása

Válassza ki az utazás idejét az elérhető időpontok közül.
{{dateselectInfo()}}
Adatok betöltése folyamatban
Kiválasztott időtartam:
{{calendarModel.selectedTemplateName}}
{{durr.name}}
{{durr.nights}} éjszaka
időtartam
{{yeardata.year}}
{{yeardata.month_name}}
{{sdate.travel_year}}.{{sdate.travel_month}}.
{{sdate.travel_day}}.
{{sdate.travel_weekday}}
3

Ellátások

Válassza ki, hogy milyen ellátással szeretné igénybe venni a szolgáltatást.
{{selected_ellatas_data.ellatas.name}}
Adatok betöltése folyamatban
{{ellatas.name}}
4

Szobatípus

Válassza ki, hogy melyik szobát szeretné kérni az elérhető kínálatból.
{{selected_room_data.title}}
{{selected_room_data.description}}
Típus
Ár - Felnőttek
Ár - Gyermekek
Ár összesen
{{szoba.title}}
{{szoba.description}}
Felnőtt ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].adults|number:0}}{{price_after}}
Gyermek ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].children|number:0}}{{price_after}}
Összesen: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].all|number:0}}{{price_after}}
Nincs előre kiválasztható szobatípus.
5

Ár összesítő

Az itteni listában láthatja, hogy hozzávetőlegesen milyen költségekkel számolhat az Ön által kiválasztott paraméterek alapján.
Egyéb szolgáltatások, programok és biztosítások közül tud választani.
Tétel Egységár Egység Mennyiség Összesen
{{selected_room_data.title}} {{price_before}}{{selected_room_data.adult_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.adults}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].adults)|number:0}}{{price_after}}
Ajánlatunkban megküldjük az elszállásolási módokat, elérhető szobákat.
-> {{passengers.children}} gyerek {{price_before}}{{selected_room_data.child_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.children}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].children)|number:0}}{{price_after}}
Szállás összesen: {{price_before}}{{travel_prices|number:0}}{{price_after}}
Elérhető szolgáltatások
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}}
Szolgáltatások összesen: {{price_before}}{{config_szolgaltatas_prices|number:0}}{{price_after}}
Fakultatív programok
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}} Benne az árban
Programok összesen: {{price_before}}{{config_programok_prices|number:0}}{{price_after}}
Utasbiztosítás
{{biztositas.price}} {{biztositas.price_after}} x {{priceCalcMe(biztositas)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(biztositas)|number:0}}{{price_after}} Egyedi ajánlat
Kalkulált ár*
{{price_before}}{{final_calc_price|number:0}}{{price_after}}
Utazás ára
Később küldjük meg ajánlatunkban.
* a kalkulált ár tájékoztató jellegű, nem minősül konkrét ajánlatnak. Adatai megadása után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak a kiválasztott utazásról. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
6

Adatok megadása

Adja meg személyes adatait az ajánlatkérés véglegesítéséhez.

Kapcsolattartó adatai

Utasok adatai

#{{($index+1)}} felnőtt adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.

#{{($index+1)}} gyermek adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.
A kapcsolattartó nevét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó e-mail címét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó telefonszámát kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
Kérjük, hogy adja meg valamennyi utas adatát!
Az ajánlatkérés elküldéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót!
Minden mező kitültése kötelező!
Ajánlatkérés küldése folyamatban
{{preorder_msg.msg}}