KIRKENES, BERGEN HAJÓZÁS A NORVÉG FJORDOKBAN KIRKENESBŐL BERGENBE!

Kiemelt utazás
Norvégia
6 nap
Létszámtól független
Teljes ellátás
Hajó, Repülős

Utazás ismertetése

Klasszikus Utazás Déli Irányba

Időtartam: 6 nap
Indulás: az év minden napján

Útiterv 
1. nap Kirkenes -Berlevåg
2. nap Mehamn – Tromsø
3. nap Tromsø – Stamsund
4. nap Bodø – Rørvik
5. nap Trondheim – Ålesund
6. nap Ålesund – Bergen

 

A vadregényes északi tájból az UNESCO világörökséghez tartozó elbűvölő városi hangulatig – így jellemezhető leginkább a déli irányba tartó utazás a Hurtigruten szervezésében, amely lenyűgöző látnivalókat kínál. A Barents régió bejáratánál, az orosz határhoz közel, Kirkenes városában kezdődik a kirándulás, ezt követően először nyugatnak, majd délnek fordulva a világ legszebb szigetei és part menti hegyei tárulnak az utazó szeme elé, ahogy a fjordokra jellemző, enyhébb éghajlatú és otthonosan bájos Bergen városához közeledünk.
Fedezze fel a Lofoten szigeteket nappali fényben!
Nézze meg a csodálatos Helgeland partvidéket napvilágnál!
Reggelizzen az Északi-foknál (kivéve télen)!
Legyen aktív és kalandvágyó, csatlakozzon izgalmas tengeri és szárazföldi túráinkhoz!
Tudjon meg többet arról, hogy mit kínál a Klasszikus Utazás Déli Irányba. A napi bontású program alapján kirajzolódik, hogy milyen látnivalókat és időtöltési lehetőségeket nyújt ez a part menti utazás, természetesen az útiterv csupán iránymutatásként szolgál. Figyelembe kell venni, hogy ez egy olyan hajós kirándulás, ahol a természeti és földrajzi viszonyoknak köszönhetően minden egyes Hurtigruten túra egyedi és megismételhetetlen élményt jelent.

 

1. NAP

 

KIRKENES – A BARENTS RÉGIÓ FŐVÁROSA

 

A Barents régió fővárosa és Észak Kapujaként emlegetett Kirkenes csupán néhány kilométerre fekszik az orosz határtól. Érdekesség ezen a környéken, hogy a helyi útjelző táblák norvég és orosz nyelven is eligazítást nyújtanak. Évszaktól függően többféleképpen is megközelíthető az orosz határvidék, egész évben rendelkezésre áll buszjárat, de hajós szafarikon és szervezett ATV/quad túrákon is izgalmas élményekkel gazdagodhatnak a kalandvágyó utazók. Kirkenes több kisebb, de annál lenyűgözőbb múzeummal büszkélkedik, amely segít megismerni ezt a rendkívül gazdag történelmi emlékkel és csodás örökséggel rendelkező távoli vidéket.
A Kirkenesben töltött idő lehetőséget kínál arra, hogy számos, csak a sarkvidéki éghajlat adottságainak köszönhető, izgalmas kalandban legyen részünk, mielőtt hajóra szállunk. A téli és tavaszi időszakban számos olyan túrán és kiránduláson vehetünk részt, mint például a sarkvidéki vadon felfedezése motorosszánon, vagy vezetés egy befagyott fjord felszínén, valamint egy valódi jégkunyhó megtekintése. Az utazás során az idegenvezető röviden bemutatja a környék történetét, a sarkvidéki időjárás sajátosságait és egyedülálló élővilágát. Kutyaszános túráinkon a szánhúzó huskyk lelkesen szállítják utasaikat a sarkvidéki tájon keresztül. A nyári kirándulásokon a Barents-tenger óriás kardfarkú tarisznyarákjait saját magunk foghatjuk ki, amit kérésre tálalnak az utasoknak.

 

DÉL IRÁNYÁBA

 

Ahogy a hajó megkezdi útját dél felé, az ebéd elfogyasztása után az utasok a fedélzetről vagy a panoráma teremből élvezhetik a csodás kilátást a sarkvidéki tájra. Kirkenest elhagyva még a felét sem láttuk annak, amit a norvég partok nyújtanak, rengeteg új élmény vár még ránk. A városokat, amiket az északi irányba tartó utazás során éjszakai pompájukban láthattunk, most nappali fényben is megcsodálhatjuk.
Délután a hajó újból kiköt, méghozzá Norvégia legkeletebbre eső kikötőjében, Vardøban. Ha az időjárás engedi, lehetőségünk van jeges fürdőt venni a Jeges-tengerben. Tavaszi időszakban a fedélzeten előadást hallgathatunk az északi partvidék mentén fészkelő madarakról. Déli irányba hajózva elhaladunk a Varanger félsziget mellett Båtsfjordig, mielőtt este megérkezik a hajó Berlevåg városába. Utóbbi ad otthont Norvégia leghíresebb férfikórusának, amelynek tagjai többségében helyi halászok.

 

2. NAP

 

MEHAMN – TROMSØ

 

IZGALMAKKAL KÖRÜLVÉVE

 

Az éjszaka közepén a hajó kiköt Mehamnban, ahol a téli időszakban lehetőség kínálkozik egy felejthetetlen motorosszános kirándulásra az európai természet egyik legizgalmasabb vidékén. Hófedte völgyek, frissítő téli levegő, és talán még a lenyűgöző sarki fény is megmutatja magát a tiszta, csillagos éjszakában.
Május és október között Honningsvågból buszos kiránduláshoz csatlakozhatunk, amely során az Északi-foknál reggelizünk, majd Finnmark megye rejtett szegleteit fedezhetjük fel. Mielőtt Hammerfestbe érkezünk, egy „energia kávé” elfogyasztása mellett bemutatásra kerül a közeli Melkøya szigete, a világ legészakibb természetes gázlelőhelye. Ősszel szárított rénszarvashúst is kóstolhatunk a fedélzeten. Hammerfest városát 1789-ben alapították, amely az idők folyamán Norvégia északi fővárosává vált, emellett pedig az északi-sarki vadász expedíciók indulási központja is. Itt található az UNESCO Világörökségek listájára felkerült földmérő vonal legészakibb pontja, melynek egy oszlop jelzi helyét 1854 óta, emléket állítva a világ első pontos földmérésének. Télen lehetőség kínálkozik egy kisebb hegyi kirándulásra, ízelítőt kapva a sarkvidéki természetből, amelynek során a sarkköri hősként emlegetett, emellett elismert szakácsként is tevékenykedő Adolf Henrik Lindstrøm életéről tudhat meg többet az utazó.
Utunk Øksfjord felé folytatódik, téli időszakban a hajó személyzete a fedélzeten megtanítja az érdeklődőknek, hogyan kell a hajózáshoz elengedhetetlen csomókat kötni kötelekből. A nyílt víz átszelése után rövid kitérő következik a régi kereskedelmi kikötővárosba, Skjervøyba. Tavasszal a hajó a csodálatos Lyngenfjordon halad át, amelyet körbevesznek a Lyngen Alpok hófedte csúcsai, és ahonnan a helyi halászok frissen fogott rákot hoznak a hajóra. Ezt követően Tromsø a következő úti cél, ahol érkezés után az Északi-sarkvidék székesegyházában varázslatos éjféli koncertet hallgathatunk meg. Nyáron egy éjszakai kirándulás során fedezhetjük fel Tromsø városát RIB hajóról az éjszakai világosságban. Ajánlunk egy rövid sétát minek során a város bármelyik kocsmájában megkóstolhatunk egy pohár helyi kézműves sört és szóba elegyedhetünk helyi barátságos lakosokkal.
Nyáron alkalom adódik kisebb felfedezőhajók csoportjaival megismerni Tromsø városát és környékét.

 

3. NAP

 

TROMSØ – STAMSUND

 

LOFOTEN, A LENYŰGÖZŐ TERMÉSZET

 

Ezen a reggelen Harstadba érkezünk, ahol a Hurtigruten társaság egyik legkedveltebb és leghíresebb kirándulásához csatlakozhatunk: Ízelítő Vesterålenből. Történelem, csodálatos táj és ámulatba ejtő látnivalók várnak ránk, amik közül külön ajánljuk a Tordenes templomot, Norvégia egyik első számú kulturális örökségét a középkorból. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy a fedélzeten maradnának, innen is láthatják ezt a gyönyörű régi templomot, amikor a hajó a Risøyrenna elnevezésű, -a Hurtigruten számára az 1920-as években létrehozott- csupán 7 méter mély csatornán halad át.  Így alakúlt ki egy bennfentes átjáró Harstad és Sortland között. A Risøyrenna alján tisztán kivehetőek a kristálytiszta zöld vízben a homokzátonyok. A csoportok, amelyek Lofoten és Vesterålen szigeteire tartanak, a leglenyűgözőbb tájképet láthatják a teljes partvidéki utazás során. A lofoteni régió méltán híres természeti szépségeiről, a meredek hegyek, a buja természet és a pici, festői halászfalvak csodás látványáról. A nappali hajós kirándulás a Lofoten szigeteken nagyon sok vendégünk számára az utazás fénypontját jelenti.
Risøyhamn egy csupán 200 lakosú, apró falu, ahol egy rövid kitérőt tartunk utasokat felvenni, helyi zöldségeket felrakodni és postát intézni. A tavaszi idényben a helyi halászati hagyományoknak hódolva a fedélzeten a hajó főszakácsa bemutatja, hogyan kell előkészíteni és kifilézni a napi friss fogást. Utunk Stokmarknes felé Sortlanden át folytatódik, ahol több mint 125 esztendővel ezelőtt a Hurtigruten társaságot megalapították. Partra szállást követően meglátogathatjuk a Hurtigruten múzeumot. Délnek hajózva egy keskeny átjáró rejtőzik. Ez a Ratfsund szoros. Ezt a 19 kilométer hosszú tengeri folyosót több mint 1000 méter magas, egyenesen a tengerből kiemelkedő hegyek veszik körbe.
Elérkezve a hatalmas hegyek által körbevett, 2 kilométer hosszú és 100 méter széles, bámulatos Trollfjordhoz, amennyiben az időjárás és a rendelkezésre álló idő engedi, a hajó kapitánya egy kis kitérőt tesz a fjordban. Meredek sziklák ölelik körbe a partokat. Ezen drámai táj egy mesebeli, trollok lakta vidéket idéz meg. A Trollfjord a rétisasok birodalma is, amennyiben élünk a lehetőséggel, és részt veszünk egy rétisas szafarin, hogy közelebbről is megcsodálhassuk ezeket a fenséges teremtményeket, egy kisebb hajóra kell átszállnunk, mielőtt elérjük a Trollfjordot. Ha az idő engedi, láthatjuk, amint a Hurtigruten hajója megfordul a keskeny fjordban. Lélegzetelállító! A rétisas szafari valójában a Trollfjord elhagyását követően kezdődik el igazán, amikor hatalmas hegyek szegélyezte, keskeny csatornákon áthaladva megérkezünk a madarak fészekrakó helyére. Ezek a csodás, ritka madarak tesznek néhány kört a hajó körül, mielőtt a szafari résztvevői halat dobnak a vízbe, hogy a rétisasok zsákmányul ejtsék őket és lakomát csapjanak. Mindenki készítse elő a fényképezőgépét!
Svolvær állomáshoz érkezve több kirándulás közül választhatunk, a Lofoten-szigetek túrán például megismerkedhetünk a szigetvilág halász közösségeivel, csodás tájaival és helyi művészetével. Lehetőség van lovaglásra a naplementében a Norvég-tenger hófehér, finom homokos partján, de ha inkább adrenalintól túlfűtött élményre vágyunk, RIB hajós kirándulás kiváló alkalom erre. Amennyiben a szárazföldet részesítjük előnyben, idegenvezetéssel egybekötött séta kínál további ismereteket a helyi halászfalvak történelméről és kultúrájáról. Svolværből Stamsundbe tartva szemünk elé tárulnak a fenséges Lofoten Fal hegycsúcsai.
Az esti órákban elhagyjuk Lofotent, visszakanyarodva a szárazföld felé.

 

4. NAP

 

BODØ – RØRVIK

 

A HÉT NŐVÉR

 

Átkelni az Északi-sarkkörön Ész. 66°33’ foknál egy különleges pontja utazásunknak, amelyet ezen a napon a hajó fedélzetén egy sarkvidéki szokással ünneplünk meg – egy kanál tőkehalmáj olaj elfogyasztásával! A helgelandi partvidék mellett elhaladva számtalan szigetecske, burjánzó gazdaság és meredek gránitfal tárul a szemünk elé. A fedélzetről jól látható Torghatten furcsa alakú hegycsúcsa (a tengerszint felett 260 méteres magasságban), amely híres a közepén lévő összetéveszthetetlen résről. Ez a lyuk, amely a Jégkorszak idejében keletkezett, 160 méter mélyen szeli át a hegyet, 35 méter magas és 20 méter széles.
A következő kiemelkedő esemény, elhajózni a Hét Nővér hegyei mellett. Mind a hét hegycsúcs 850 és 1100 méter közötti magassággal bír. Látva őket nem nehéz megérteni, hogy ezek az ősi „hölgyek” hogyan alakították ki saját mítoszukat. A legenda szerint volt egyszer hét troll nővér, akiket az édesapjuk, Sulis király nagyon szigorúan nevelt. Egy este, mikor a király mély álomba szenderült, a hét testvér elszökött. Vågekallen, aki nagyon szeretett volna megnősülni, lesben várt. Követte a nővéreket, akik a part mentén déli irányba menekültek. Csatlakozott hozzá néhány troll is, akik vagy el akarták rabolni, vagy meg akarták menteni a lányokat. Amikor az éjszakából reggel lett, a troll nővérek és üldözőik kővé váltak, a nap ugyanis kővé változtatja a trollokat. Ők lettek Helgeland partvidék dombjai és hegycsúcsai, így változtatva azt a világ egyik legcsodálatosabb helyévé.
A következő rövid megállóra Nesnanál kerül sor, amely egy régi kereskedelmi, idilli kis kikötőcske. Ezután Sandnessjøenben köt ki a hajó. A közelben fekvő, az UNESCO Világörökségei közé tartozó Vega-szigeteket nyári időszakban fakultatív program keretében látogathatjuk meg. Az egyedülálló kulturális tájképet tucatnyi kis sziget alkotja. Az UNESCO kinevezés a helybéli lakosok és a pehelyrécék egyedülálló egymás mellett élésének köszönhető. Megismerhetjük, hogy hosszú évszázadok alatt hogyan alakult ki a helyi halászok és gazdálkodók, illetve a récék számára kölcsönösen előnyös együttélés, és ez a kapcsolat hogyan járult hozzá a közösség megélhetéséhez, akik betakarítják a madarak tollait, és felhasználják azt paplantöltéshez.
Ahogy megérkezünk Brønnøysundba, az áprilistól októberig tartó időszakban meglátogathatjuk a Norvég Akvakulturális Központot Brønnøysund közelében, ahol az ismeretbővítő túrán felül friss lazacot is kóstolhatunk.

 

5. NAP

 

TRONDHEIM – ÅLESUND

 

A TŐKEHAL MINDENEK FELETT

 

Ez a nap lehetőséget kínál Trondheim felfedezésére. Visszatérve a fedélzetre, a hajó a fenséges Trondheimsfjord felé veszi az irányt, amely 170 kilométer hosszú és 26 kilométer széles. Mint ahogy a norvég fjordok általában, a tenger itt is nagyon mély, nagyjából 580 méter mélységű.
Ahogy a part mentén hajózunk, szemmel jól érzékelhető a halászat szerepének jelentősége a norvég lakosok megélhetésében. Kristiansund földrajzi adottságai szilárd alapot nyújtanak a város számára a halászatban, hajóépítésben és olajiparban betöltött előkelő pozíciójának megőrzéséhez. Kristiansundot napjainkban Norvégia „szárított tőkehal fővárosaként” emlegetik a régóta jelentősnek számtó sózott, szárított hal exportja miatt. Itt lehetőség kínálkozik csatlakozni Norvégia egyik leglátogatottabb turisztikai vonzerejének tartott kiránduláshoz, a híres Atlanti-óceáni Úton, amely egy 8 kilométer hosszú, összesen 8 hidat felölelő autóút, körbevéve a lélegzetelállító tájjal, és a nyílt vízzel.
Választhatjuk egy márványbánya meglátogatást Bergatt városában. Ennek során a hegy belsejébe tartó utat követően egy kivilágított, földalatti tavon át vezet az út a bányáig.
A bánya „nagy halljában” finom fogások várják a látogatókat.
Azok számára, akik úgy döntenek, hogy nem szállnak le a fedélzetről, a Kristiansundból Moldéba tartó hajóút nyújt nagyszerű látványt. Molde nem más, mint Norvégia „rózsa városa”. Út közben a hajóról megcsodálhatjuk a Romsdal Alpok szürkés színű meredek hegycsúcsait.

 

6. NAP

 

BERGEN

 

A TÜNDÉRMESE UTOLSÓ FEJEZETE

 

Az éjszaka folyamán Ålesund, Torvik és Måløy mellett haladunk el, ahogy a világ egyik legszebb hajóútja a végéhez közeledik. Mielőtt kikötne a hajó Bergenben, még hátra van néhány tengeri mérföld olyan látnivalókkal, mint a szemet gyönyörködtető Nordfjord a hatalmas Jostedal gleccser tövében. Ezen a ponton a fjord 90 kilométer mélyen nyúlik be a szárazföld belseje felé keleti irányba, Loen és Olden városáig. Az egyenetlen külső partvidék szembeötlő ellentétet mutat a fjord belső területeivel, ahol a szél enyhébb, és a csapadék is kevesebb. Termő gyümölcsfaligetek és gleccsertavak vezetnek a csillogó vizű nagyobb tavakhoz, és nagy robajjal alázúduló zúgókhoz. A táj sajátos vonzerejének felfedezésére csak bátorítani tudjuk az utazót. Reggelre Florøba érkezik a hajó, ami Norvégia egyik legrégebbi és legnyugatibb városa, modern tengeri kikötővel. Florø mindmáig megtartotta egyedi jellegzetességeit.
Florøtól néhány tengeri mérfölddel délre a Sognefjord bejáratához közeledve fantasztikus, szigetekkel tűzdelt partvidék látványában gyönyörködhetünk. Végül Bergenben szállunk partra, és magunkkal hozzuk egy egyedülálló utazás emlékeit, felejthetetlen találkozásokat a helyiekkel, a természettel és a vadon élő állatokkal.

 

HASZNOS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK
Ár: €682,-/-tól/fő *
*A változtatás jogát a Hurtigruten és a JNN Utazási Iroda fenntartja!
Az árban foglaltatik
• Utazás a kiválasztott kategóriájú kabinban
•  Teljes panziós ellátás
• Angolul beszélő túravezető a fedélzeten

 

A hajón lévő előadások és bemutatók:
• Előadások a meglátogatott tájak történelméről, biológiájáról, földrajzáról, földtanáról és kultúrájáról, amik segítenek rávilágítani ezek összefüggéseire.
• Szakmai bemutató, tippek, trükkök különböző fotó és videó elkészítéséhez.
• Nap végén lehetőség nyílik Hurtigruten idegenvezetőkkel és más utasokkal megosztani és átbeszélni a kirándulások során szerzett élményeket. Továbbá felkészülhetünk a következő napra.
• Az út során érintett kikötők ismertetése.
• Fakultatív programok ismertetése.
• Különböző, érdekes előadások a hajón.
• Időszakól függően kölcsönözhető hócipő, fejlámpa, túra bot, illetve túrához egyéb kiegészítők.
• Kapitányi ünnepi vacsora, minek során búcsút intünk a világ ezen táján található csodáknak.

Amit az ár nem tartalmaz:
• Repülőjegy és transzfer
• Utasbiztosítás
• Fakultatív kirándulások
• Poggyászkezelés
Ajánlat egyedül utazók részére: foglalja le Kirkenesből Bergenbe tartó utazását 2021 májusa előtt, és amennyiben egyedül utazik, bizonyos dátumok esetén nem kell kifizetnie az kabin egyágyas felárát.
lap tetejére

Értékelések (0)

Még senki nem írt véleményt.
Utazást értékelése

Új értékelés beküldése

250 / {{(250-content.msg.length)| number:0}}
Az értékelés beküldéséhez töltse ki a form csillagozott (*) mezőit.
Értékelés beküldése folyamatban...
Köszönjük visszajelzését. Értékelését sikeresen befogadtuk, mely munkatársaink jóváhagyása után jelenhet meg az adatlapon.
lap tetejére

Szolgáltatások

lap tetejére

Ajánlatkérés


Utazás kalkulátor betöltése folyamatban...
1

Utasok megadása

Itt adhatja meg, hogy hányan szeretnének utazni.
{{passengers.adults}} felnőtt + {{passengers.children}} gyermek
Hányan szeretnének utazni?
2

Időpont kiválasztása

Válassza ki az utazás idejét az elérhető időpontok közül.
{{dateselectInfo()}}
Adatok betöltése folyamatban
Kiválasztott időtartam:
{{calendarModel.selectedTemplateName}}
{{durr.name}}
{{durr.nights}} éjszaka
időtartam
{{yeardata.year}}
{{yeardata.month_name}}
{{sdate.travel_year}}.{{sdate.travel_month}}.
{{sdate.travel_day}}.
{{sdate.travel_weekday}}
3

Ellátások

Válassza ki, hogy milyen ellátással szeretné igénybe venni a szolgáltatást.
{{selected_ellatas_data.ellatas.name}}
Adatok betöltése folyamatban
{{ellatas.name}}
4

Szobatípus

Válassza ki, hogy melyik szobát szeretné kérni az elérhető kínálatból.
{{selected_room_data.title}}
{{selected_room_data.description}}
Típus
Ár - Felnőttek
Ár - Gyermekek
Ár összesen
{{szoba.title}}
{{szoba.description}}
Felnőtt ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].adults|number:0}}{{price_after}}
Gyermek ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].children|number:0}}{{price_after}}
Összesen: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].all|number:0}}{{price_after}}
Nincs előre kiválasztható szobatípus.
5

Ár összesítő

Az itteni listában láthatja, hogy hozzávetőlegesen milyen költségekkel számolhat az Ön által kiválasztott paraméterek alapján.
Egyéb szolgáltatások, programok és biztosítások közül tud választani.
Tétel Egységár Egység Mennyiség Összesen
{{selected_room_data.title}} {{price_before}}{{selected_room_data.adult_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.adults}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].adults)|number:0}}{{price_after}}
Ajánlatunkban megküldjük az elszállásolási módokat, elérhető szobákat.
-> {{passengers.children}} gyerek {{price_before}}{{selected_room_data.child_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.children}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].children)|number:0}}{{price_after}}
Szállás összesen: {{price_before}}{{travel_prices|number:0}}{{price_after}}
Elérhető szolgáltatások
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}}
Szolgáltatások összesen: {{price_before}}{{config_szolgaltatas_prices|number:0}}{{price_after}}
Fakultatív programok
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}} Benne az árban
Programok összesen: {{price_before}}{{config_programok_prices|number:0}}{{price_after}}
Utasbiztosítás
{{biztositas.price}} {{biztositas.price_after}} x {{priceCalcMe(biztositas)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(biztositas)|number:0}}{{price_after}} Egyedi ajánlat
Kalkulált ár*
{{price_before}}{{final_calc_price|number:0}}{{price_after}}
Utazás ára
Később küldjük meg ajánlatunkban.
* a kalkulált ár tájékoztató jellegű, nem minősül konkrét ajánlatnak. Adatai megadása után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak a kiválasztott utazásról. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
6

Adatok megadása

Adja meg személyes adatait az ajánlatkérés véglegesítéséhez.

Kapcsolattartó adatai

Utasok adatai

#{{($index+1)}} felnőtt adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.

#{{($index+1)}} gyermek adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.
A kapcsolattartó nevét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó e-mail címét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó telefonszámát kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
Kérjük, hogy adja meg valamennyi utas adatát!
Az ajánlatkérés elküldéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót!
Minden mező kitültése kötelező!
Ajánlatkérés küldése folyamatban
{{preorder_msg.msg}}